O nama

Ukratko o nama

NERS je privatna firma koja je osnovana 2002. godine u Visokom. Glavna djelatnost nase firme je izrada “plivajucih podova” (Estriha) te smo u tom dijelu nase djelatnosti do sada ugradili oko 500000 m2 razlicitih vrsta estrih podloga na raznim objektima od industrijskih hala, preko zgrada do porodicnih kuca na podrucju cijele Bosne i Hercegovine.
Raspolažemo sa 5 strojeva za spravljenje Estriha i što je jos bitnije sa dobro obucenim radnicima, te strucno odgovorno vodstvo sa skoro dvadeset godisnjim iskustvom kako na podrucju Bosne i Hercegovine tako i u inostranstvu.

Za vas vršimo dobavu i postavu svih vrsta i debljina izolacija ovisno o vašoj želji i potrebi. Mogucnost upotrebe vašeg materijala.Izrada estriha u vec gotovim objektima.

 

Pogledajte naše radove


Naše vještine

Izveli smo više stotina hiljada kvadratnih metara podova različitih namjena i karakteristika, te stekli veliko iskustvo na ovom području.

Epoxy podovi95%
Ferobeton podovi85%
Estrih podovi80%
Naša vizija

Želimo postati vodeća firma na tržištu – prostoru Republike Bosne i Hercegovine, firma koja je prepoznatljiva po kvaliteti svojih usluga ugradnje industrijskih podova. Na svim tržištima djelovanja,  kupcima želimo osigurati jednako visok standard ponude i usluga, povećati poslovnu djelotvornost i ostvarivati razinu pozitivne poslovne uspješnosti.Želimo da naše usluge našim kupcima budu sinonim za sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Odgovornim i etičnim poslovanjem stvoriti ćemo dugoročne strateške partnere za daljnji razvoj i rast naše firme

Zašto odabrati nas?
  1. Stojimo vam na raspolaganju za tehnička pitanja, podršku, kontakt, U potpunosti brinemo o najkvalitetnijoj izradi odabranih tipova poda.
  2. Naša firma je potpuno neovisna, posjeduje svoje alate, strojeve i komponente  te stručni kadar čime  garantira  isporuku u dogovorenom terminu.
  3. Kako bi osigurali kvalitet izvedenih radova NERS radi isključivo sa svojim timovima zaposlenika.
Naše usluge

Epoksidna smola  je polimerni materijal, a spada u skupinu duromera. Radi se o organskom materijalu, a sastoji se od smole i utvrđivača koji daje krutost materijalu.

Ferobeton ima najveću primjenu kada su u pitanju magacini i proizvodnje suhog tipa, u slučajevima kada agresivne tečnosti i materijali ne dolaze u kontakt sa podom

Služi kao podloga za ljepljenje pločica, parketa, laminata, pvc podova, tepisona…. Cementni estrih prikladan je zbog svoje neosjetljivosti prema vlagi i vani i unutra.

Način pripreme podloge podrazumjeva tretman čeličnim kuglicama („sačmarenje“) koje istovremeno skidaju cementno mlijeko i slabe površinske djelove do zdrave podloge

Klipna beton pumpa P 715 se koristi svugdje gdje su pužne ili male klipne pumpe preslabe a velike auto beton-pumpe ne isplative i preskupe.